Krijg meer inzicht over je auto’s

Krijg meer inzicht over je auto’s

Een auto volgen middels een tracker of traer is een veel gevraagd onderzoek. De locatie van een auto, busje, motor, etc. is middels een tracker of tracer goed te traceren. In principe is het zo dat je enkel een auto of wat voor voertuig dan ook mag volgen als deze in jouw eigendom is. Het plaatsen van een tracker of tracer in jouw eigen auto is wettelijk toegestaan. Een auto kan ook gevolgd worden middels een GPS tracker. Een GPS tracker is een klein kastje waar een gps-ontvanger in zit met een intern geheugen of simkaart. Verkrijg een near-realtime 360-gradenoverzicht van de dagelijkse activiteiten van jouw wagenpark. Hiermee help je de productiviteit te verhogen, houd je je voertuigenonderhoud bij en haal je het meest uit je werkdag.

Verschillende functies

Je krijgt waardevolle inzichten in locaties op de kaart dankzij de meest recente en uitgebreide satellietoverzichten verkrijgbaar. Inclusief beelden op zowel straat- als vogelvluchtniveau. Nieuwe beelden worden dagelijks toegevoegd. Ook kan je materieel en voertuigen makkelijker lokaliseren dankzij de krachtige zoekfunctionaliteit die automatisch kaarten updatet op basis van jouw zoekopdracht. Zo vereenvoudig he het beheer van jouw wagenpark. Iedere chauffeur krijgt zijn eigen unieke sleutel waarmee je per werknemer iedere rit kan bijhouden. Zie op individueel bestuurdersniveau waar verbetering in rijgedrag mogelijk is en gebruik die inzichten om chauffeurs te coachen naar een betere rijstijl. Ook houdt de monitor je tankkaart bij. Zo kan je gemakkelijke verdachte transacties herkennen. Met een mobiele app kan je voertuigen en bedrijfsmiddelen op een livekaart zien. Waar bevindt de chauffeur zich en welke voertuigactiviteiten zijn er uitgevoerd? Allemaal in één app te zien.

Nieuwe technologieën

Wie is nou niet geïnteresseerd in een technologie die kan helpen om de efficiëntie van voertuigen en chauffeurs te verbeteren? Fleet managementsystemen brengt het auto volgsysteem naar een ander level. Het kan hierbij een belangrijke rol spelen. Het steeds bredere gebruik van telematics luidt het begin in van een nieuwe manier van personeel organisatie en bedrijfsstrategie. Deze oplossing biedt kansen voor het bedrijf. Van MKB’ers tot grote bedrijven. Om te beginnen stelt het fleet managers in staat om de processen efficiënt te controleren en om efficiënt en veilig rijden digitaal te promoten. Dit kan helpen om onnodige risico’s te voorkomen en te verlagen. De kerntaak van fleet management is het beheren van bedrijfsvoertuigen zoals auto’s, bestelwagens en vrachtwagens, om ervoor te zorgen dat ze efficiënt en veilig worden gebruikt en goed worden onderhouden. Het gaat niet enkel om pure gps-voordelen, zoals het exact weten waar je voertuigen zich bevinden.