Ideaal: comfortabele boxershorts

Ideaal: comfortabele boxershorts

Vroeger werd er weinig aandacht geschonken aan ondergoed. Het was toch niet zichtbaar dus waarom moest het er goed uitzien? In hele vroege tijden was ondergoed ook louter en alleen bedoeld om warm te blijven dus het was warme, soms gebreide en niet altijd even comfortabele kleding. Maar omdat men in toen nog barre winters vaak buiten werkte, had men geen andere keus dan dit te dragen. Gelukkig zijn de tijden flink veranderd. Ook ondergoed is met de tijd meegegaan en is een trend op zich geworden. Iemand die daar slim op inspeelde was de oud tennisser Bjorn Borg. Borg swas al op 26 jarige leeftijd gestopt met tennissen nadat hij de Wimbledon finale verloor van zijn grote rivaal John McEnroe. Zijn motivatie om nog harder te trainen verdween en bovendien hield hij niet van het vele reizen die de sport met zich meebracht. De Zweedse Borg ging iets heel anders doen: hij startte zijn eigen kledinglijn. Niet eens zo’n rare stap want hij was de zoon van een koopman.

Bjorn Borg boxers

Zijn kledinglijn werd een succes en is inmiddels heel bekend. Vooral bekend zijn zijn Bjorn Borg boxers waarmee de kledinglijn begon. En dat is geen wonder want de boxers zijn vermaard om hun pascomfort. Bovendien is het voor vele mannen ook nog steeds stoer om de merknaam net boven het randje van de spijkerbroek uit te laten komen. Wat iets zegt over het imago van deze boxers. Bjorn Borg boxers zijn niet alleen ideaal als gewoon ondergoed, maar je kunt er ook prima mee sporten. Ze zijn ondersteunend en de stof is vocht absorberend en bovendien snel drogend. Ideaal voor een avondje tennissen waarschijnlijk. Ook omdat de hoge elasticiteit van de Bjorn Borg boxers ervoor zorgt dat de boxer tijdens het sporten niet in de weg zit.

Bekende gezichten

Het merk Bjorn Borg is er trots op dat veel bekende gezichten hun weg weten te vinden naar de boxershorts of naar de andere items die inmiddels in de kledinglijn zitten zoals vrije tijdskleding en schoenen. Maar je hoeft geen bekende wereldburger te zijn om een Bjorn Borg boxershort te dragen. Ze zijn online voor prima prijzen verkrijgbaar en je hebt een ruime keuze uit kleuren, printen en pasvormen. Vrijwel zeker zit er een boxershort van jouw smaak tussen. Kies de juiste pasvorm en laat de boxershort lekker makkelijk thuis bezorgen. Je zult merken dat de boxershort ook jou prima past.