Bescherm je dierbare bezit met een camera installatie

Bescherm je dierbare bezit met een camera installatie

Iedereen heeft wel een bepaalde bezitting die een bijzondere waarde heeft. Dit kan zo zijn simpelweg omdat het veel geld waard is, zoals een duur horloge of de nieuwste iPhone. Andere objecten kunnen een emotionele waarde hebben. Denk aan een schilderij dat al generaties lang familiebezit is. Of een ring die oma op haar sterfbed aan u heeft overgedragen. Dit zijn bezittingen die vaak nog belangrijker zijn dan spullen die 'alleen maar' veel geld waard zijn. Persoonlijk bezit ik geen belangrijke familiejuwelen of andere objecten die mij emotioneel veel beroeren. Evenmin heb ik de nieuwste iPhone of een Rolex. Toch is er wel iets wat ik graag veilig hou. Mijn wielrenfiets. Deze is niet heel veel geld waard, maar het is een fraaie klassieker uit 1980. Een bordeauxrode Pinarello. Voor mij is dit bezit waardevol genoeg om mijn huis voor te beveiligen. Vandaar dat ik onlangs een camera installatie heb aangeschaft.

Camera beveiliging: effectief tegen inbraken

Uit statistieken blijkt dat camera beveiliging zeer effectief is in het voorkomen van inbraken. Dit komt vooral door de afschrikkende werking die uitgaat van een zichtbare camera. Voor een bescheiden investering zorgt u ervoor dat de kans op inbraak tot wel 97% verkleind wordt. U kunt namelijk een complete camera installatie kopen voor slechts enkele honderden euro's. Voor 195 euro per jaar zorgen de experts van Feenstra ervoor dat de camera installatie tiptop in orde blijft. Hiervoor kunt u denken aan het schoonmaken van camera, het opnieuw afstemmen van de lens en het veiligstellen van de beelden.

De componenten van een camera installatie

Een complete camera installatie bestaat uit een recorder, een harde schijf, een centrale voeding en een camerakabel. Het is een relatief kleine investering om ervoor te zorgen dat uw dierbare bezittingen daadwerkelijk in uw bezit blijven. Met 65.000 inbraken per jaar is het risico in Nederland misschien niet héél groot dat er bij u wordt ingebroken, maar groot genoeg om er iets aan te doen dat het zou kunnen voorkomen. Iedereen kent wel iemand bij er is ingebroken. Ik moet er persoonlijk niet aan denken dat ze mijn Pinarello van mij ontvreemden. Vandaar dat ik voor camera beveiliging heb gekozen om mijn woning te beveiligen. Dit geeft niet alleen een veilig gevoel, maar is daadwerkelijk verantwoordelijk voor een reductie van 97% kans dat iemand uw woning binnendringt. Daar heb ik wel 195 euro per jaar voor over. U ook? Kijk dan op de website van camerabeveiliging.nl!